Hlavní obsah

Trenér Jarolím prodloužil smlouvu ve Slavii

Karel Jarolím by měl trénovat fotbalisty Slavie Praha další tři roky. Padesátiletý kouč v pondělí s klubem prodloužil smlouvu do června 2010, navíc s roční opcí. Jarolím vede tým, který je v čele první ligy a útočí na mistrovský titul, od dubna roku 2005.

Foto: Slavia Praha/Martin Malý

Trenér Karel Jarolím

Článek

"Bavili jsme se o nové smlouvě delší dobu. Zájem musí být oboustranný, proto mě potěšilo, že Slavia o mě zájem má," řekl Jarolím. "Jsem samozřejmě rád, že jsme se dohodli i vzhledem k tomu, co se zde, včetně stadionu, buduje. Je to pro mě výzva, že mohu pokračovat v započaté práci," dodal bývalý hráč Slavie.

Klub koučoval již od listopadu 2000 do května 2001. Během nynějšího působení má s týmem vysoce aktivní bilanci: v 61 zápasech dovedl červenobílé k 35 výhrám, 16 remízám a deseti prohrám. Slavia pod jeho vedením může získat titul poprvé od roku 1996.

Po prvním krátkém angažmá ve Slavii vedl Jarolím spolu s Ivanem Haškem Racing Štrasburk a potom rok a půl trénoval 1. FC Slovácko. Jeho první trenérskou štací v nejvyšší domácí soutěži byla Marila Příbram v letech 1997-98, celkem má na kontě 152 ligových zápasů s bilancí 72 výher, 41 remíz a 39 porážek.

Reklama

Související témata: