Hlavní obsah

Dramatický boj o fotbalový titul bude přenášet televize střídavě

PRAHA

Dramatický závěr bojů o český mistrovský titul budou moci televizní diváci sledovat na dvou stadiónech současně. Česká televize totiž připravuje v pondělním 29. kole nejen přenos z Olomouce, kde může Sparta za určitých okolností slavit titul, ale chystá také vstupy ze zápasu Liberec - Teplice, v němž se předvede druhý nejžhavější adept na konečné první místo. Program přenosů oznámilo soutěžní oddělení fotbalového svazu.

Článek

Během celého ročníku přinášela veřejnoprávní televize přenosy ze dvou utkání. V neděli od 20:15 vždy na ČT4, v pondělí odpoledne pak od 17:15 dohrávku na ČT2. Poslední dvě ligová kola se však musí hrát kvůli zachování sportovních regulí v jednotném čase, a tak televize připravila neobvyklý model.

Pokud nebude boj o titul rozhodnut i po nejbližším kole, chystá televize podobný scénář také na ligový závěr. Program přenosů ale určí až podle vývoje soutěže.

Program 29. kola:
Pondělí 21. května:
17:15 SK Sigma Olomouc - AC Sparta Praha (ČT2 - přímý přenos), FC Slovan Liberec - FK Teplice (ČT2 - přímé vstupy), FC Viktoria Plzeň - FK Jablonec 97, 1. FC Slovácko - FK Marila Příbram, 1. FC Brno - SK Kladno, SK Slavia - FC Tescoma Zlín, FC Baník Ostrava - SK Dynamo České Budějovice, FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav.

Reklama