Hlavní obsah

Příbramský šéf Starka chce být za rok zpět mezi elitou

PŘÍBRAM

Šéf fotbalového klubu Marila Příbram Jaroslav Starka chce být se svým mužstvem už za rok zpátky mezi elitou. Den po sestupu do druhé ligy řekl v rozhovoru pro ČTK, že je sice zklamán, ale na fotbal prý rozhodně nezanevře.

Článek

"Samozřejmě z toho nejsem nadšený. Deset let jsme hráli ligu, deset let jsem se týmu věnoval, ale taková je bohužel realita. Fotbal tím ale rozhodně v Příbrami nekončí. Chceme se do první ligy vrátit co nejdříve, nejlépe hned za rok," prohlásil Starka.

Přestože se v zimní přestávce jeho tým hodně posílil, k záchraně to nevedlo. "Musíme to důkladně rozebrat. Máme mladé i zkušené hráče, ale nějak to nefungovalo tak, jak by mělo. Hlavně nám chyběl střelec, koncovka byla velkou slabinou a také jsme inkasovali až příliš zbytečných branek," označil Starka hlavní důvody sestupu.

Nepomohlo ani angažování zkušeného kouče a Starkova kamaráda Jiřího Kotrby. "Přesto mu musím poděkovat, že se o záchranu pokusil. Má smlouvu v Českých Budějovicích a asi ji bude chtít dodržet," naznačil Starka, že příliš nepočítá s tím, že by v druhé lize vedl mužstvo právě tento kouč.

Poukázal na skutečnost, že v Příbrami je výborná základna mládežnických týmů, z nichž vzešla řada velmi dobrých hráčů. "Budeme muset udělat nějaká opatření, stáhnout hráče z hostování a dát co nejrychleji dohromady kádr pro další ročník," uvedl Starka.

Uvědomuje si, že sestup může přinést spoustu problémů. "Ale doufám, že ti, co s námi spolupracují, se po sestupu neodvrátí. Třeba seženeme i nějaké nové partnery, ale určitě nás nečeká jednoduché období," dodal příbramský šéf.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 Karviná - Bohemians 1 : 1 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  0 : 0 Jablonec - Zlín 0 : 0 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  4 : 3 Sparta - Ostrava 4 : 3 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články