Hlavní obsah

Kozel angažmá v Kladně odmítl, novým favoritem je Šilhavý

Minimálně do středy budou kladenští fotbalisté bez trenéra. Téměř dvouměsíční jednání s koučem rezervy pražské Slavie Lubošem Kozlem skončilo bez úspěchu, protože mladý kouč se rozhodl pro jinou nabídku. Podle zákulisních informací se počátkem týdne zřejmě novým trenérem Kladna stane reprezentační asistent Jaroslav Šilhavý, který dosud působil u sparťanské rezervy.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Intenzivní jednání s Kozlem vedli funkcionáři středočeského klubu prakticky celou neděli. "Luboš Kozel dal přednost jiné ligové nabídce," uvedl poté pro kladenské webové stránky výkonný ředitel klubu Aleš Pangrác.

Kladenské vedení má ale v záloze dalšího adepta, s nímž je prý blízko dohodě. "Jeho jméno zveřejníme ve středu, kdy bychom rádi podepsali smlouvu," řekl Pangrác. Podle všeho bude příštím koučem Kladna Šilhavý, který se ke spekulacím nechtěl vyjádřit. "Mám nějaké nabídky, ale víc bych nechtěl konkretizovat," řekl Šilhavý ČTK.

Kozel by mohl zamířit do Jablonce, jehož nabídku zřejmě odmítne Vítězslav Lavička. Bývalý liberecký kouč by mohl nakonec usednout na lavičku Mladé Boleslavi.

Reklama

Související témata: