Hlavní obsah

Olomouc má dva nové Brazilce, Melinho možná zamíří do Ruska

OLOMOUC

Dvě brazilské posily doplní kádr prvoligových fotbalistů Sigmy Olomouc. Tříleté smlouvy s klubem mají v příštích dnech podepsat čtyřiadvacetiletý útočník Daniel Mariano Bueno a šestadvacetiletý záložník Daniel Rossi Silva. Jejich krajan Melinho naopak Hanou možná opustí, zájem o něj totiž projevila ruská Samara.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Olomouc s brazilskými posilami podle všeho počítá do základní sestavy, i když v rodné vlasti oba nastupovali jen za celky nižších soutěží - Rossi v Rio Claro a Bueno v El Atletico Sorocaba. "Jsme domluveni, tento týden s nimi podepíšeme smlouvy. Dohodnuto je všechno, teď jen musíme počkat, až přijedou jejich manažeři," uvedl pro oficiální klubový web sportovní ředitel Jiří Kubíček.

Sigma má s Rossim a Buenem nyní na soupisce už tři Brazilce, ale jednoho může zase brzy ztratit. Ofenzivní záložník Melinho má po dvou letech v Olomouci nakročeno na východ Evropy. Klub se už dohaduje na ceně s účastníkem ruské superligy Samarou, která o brazilského středopolaře stojí. "S ruským klubem jsme v kontaktu," uvedl Kubíček.

Kádr hanáckého klubu může opustit rovněž útočník Jan Schulmeister. Mladší bratr kanonýra Vojtěcha, který však letos nastupoval jen v druholigové rezervě, je na zkoušce v Dynamu Minsk.

Reklama

Související témata: