Hlavní obsah

Budějovice čekají soustředění v Hluboké a Kaprunu

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Soustředění v jihočeské Hluboké nad Vltavou a rakouském zimním středisku Kaprun jsou hlavními opěrnými body přípravy fotbalistů Českých Budějovic na nadcházející prvoligovou sezónu. Zatímco v bydlišti trenéra Františka Cipra bude Dynamo získávat kondici, u jižních sousedů Jihočeši vyladí svoji herní formu.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Po zhruba měsíčním odpočinku se České Budějovice poprvé sejdou 26. června a absolvují tradiční zátěžové testy. První týden letní přípravy stráví ve svém městě, odkud 2. července odcestují na šestidenní soustředění do Hluboké nad Vltavou. Úvodní fázi nabírání nových sil na příští ročník zakončí Dynamo turnajem v Nové Včelnici, kam nejspíš dorazí další tři prvoligové celky.

Druhým vrcholem přípravy bude herní soustředění v Rakousku: nejprve v Kaprunu a poté v Leogangu. Ciprovi svěřenci během něj odehrají tři přípravné duely. Na tamním turnaji by se měli představit tým z německé bundesligy, anglický soupeř a Rumuni. Generálku na ligu mají Jihočeši naplánovanou na víkend 28. - 29. července.

Program přípravy Českých Budějovic:
26. června: zahájení přípravy,
26.-27. června: fyzické testy,
2.-7. července: soustředění v Hluboké nad Vltavou,
7. července: turnaj v Nové Včelnici (předpokládaná účast Ml. Boleslavi, Olomouce a Teplic),
11. července: 17:00 Č. Budějovice - Příbram,
15. července: soupeř v jednání,
18.-25. července: herní soustředění v Rakousku - první tři dny v Kaprunu, zbytek v Leogangu (dva přípravné zápasy v rámci turnaje + další s dosud neurčeným soupeřem),
28., nebo 29. července: generálka na ligu (soupeř v jednání).

Reklama

Související témata: