Hlavní obsah

Zlín bude ladit formu jen v českém prostředí

Pouze v českém prostředí bez zahraničního výjezdu se budou připravovat na novou sezónu fotbalisté prvoligové Tescomy Zlín. Vedle domácího zlínského prostředí a tréninků v okolních vesnicích čekají hráče dvě soustředění: první hned začátkem prázdnin v Karlovicích a druhé s převahou herní náplně od druhé poloviny července v Blšanech.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Trenér Pavel Hoftych, s nímž po skončení sezóny vedení klubu prodloužilo smlouvu o další dva roky, dopřál svým svěřencům dovolenou až do 24. června. Hned v prvním týdnu přípravy změří Zlín v domácím prostředí síly se slovenským týmem ze Zlatých Moravců, kam jezdí pravidelně k zimní přípravě. Od 1. července stráví hráči týden v Karlovicích, kde přijde ke slovu fyzická kondice a zápas s Opavou.

Od 16. července čeká zlínské fotbalisty pětidenní soustředění v Blšanech, které vyplní dva zápasy s domácím týmem a rovněž druholigovou Příbramí. "Na generálku před ligou jsme se domluvili se Slováckem. Podle rozlosování první ligy se dohodneme se soupeřem, zda budeme hrát v pátek 29. července doma, nebo na stadionu v Uherském Hradišti," řekl ve středu ředitel zlínského klubu Ladislav Minář.

Plán přípravy fotbalistů Tescomy Zlín:
25. června: zahájení přípravy,
29. června: Zlín - Zlaté Moravce (17:00),
1. - 7. července: soustředění v Karlovicích,
4. července: Zlín - Opava (17:00, v Karlovicích),
10. července: dvojzápas Baník Ostrava - Zlín (11:00 a 13:00),
14. července: HFK Olomouc - Zlín (17:00, místo bude upřesněno),
16. - 21. července: soustředění v Blšanech,
18. července: Blšany - Zlín (17:00, v Blšanech),
21. července: Příbram - Zlín (11:00, v Blšanech),
25. července: Slavia Kroměříž - Zlín (18:00),
29. července: Zlín - Slovácko (místo a čas budou upřesněny).

Reklama

Související témata: