Hlavní obsah

Fotbalový mistr nabere kondici v Krkonoších a formu v Korutanech

Fotbalisté Sparty Praha se během letní přípravy vydají do Krkonoš a rakouských Korutan. Zatímco v českých horách bude mistr stejně jako v zimě nabírat kondici, u jižních sousedů bude ladit herní formu nedlouho před vstupem do první ligy. Hlavní vrchol budou mít Letenští před sebou až v polovině srpna, kdy je čeká boj o účast v Lize mistrů.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Sparťané zakončili úspěšnou sezónu v úterý na klubovém večírku, hráči s reprezentačními povinnostmi se rozjeli na soustředění. Na Letné se většina z nich sejde znovu až 25. června na startu letní přípravy pod vedením Michala Bílka, který v nejbližších dnech prodlouží o dva roky své působení na Letné.

Hned v prvním dnu přípravy sparťané vyrazí do Špindlerova Mlýna, kde je čeká první soustředění. Další přípravný blok stráví do 10. července ve vlastním strahovském areálu a čekají je také první tři přípravné zápasy s Banskou Bystricí, Ameri Tbilisi a korejským klubem FC Joenbuk. V období mezi 11. až 20. červencem budou na herním soustředění v Korutanech, kde sehrají čtyři přípravná utkání.

V Rakousku budou jejich soupeři zahraniční kluby Mnichov 1860, Palermo, Bochum a další bundesligový celek. Generálku na ligu si na Spartě naplánovali na 28. července.

Program přípravy Sparty Praha:
25. června: zahájení přípravy, odjezd na soustředění (Špindlerův Mlýn),
30. června: Sparta - Dukla Banská Bystrica,
4. července: Sparta - Ameri Tbilisi,
7. července: Sparta - Jeonbuk Hyundai Motor FC,
11. července: odjezd na soustředění (Korutany/Rak.),
13. července: Sparta - Mnichov 1860 (Korutany),
15. července: Sparta - Palermo (Korutany),
17. července: Sparta - Bochum (Korutany),
19. července: Sparta - neurčený soupeř z bundesligy (Korutany),
28. července: Sparta - neurčený soupeř.

Reklama

Související témata: