Hlavní obsah

Fotbalista Hašek se stěhuje z Bohemians do Teplic

TEPLICE

Fotbalový záložník Pavel Hašek opouští nového účastníka nejvyšší soutěže tým Bohemians 1905 a přestupuje do Teplic. Syn trenéra a bývalého reprezentanta Ivana Haška v severočeském klubu podepsal dvouletou smlouvu. ČTK to řekl ředitel FK Teplice František Hrdlička.

Foto: Sport.cz

ilustrační foto

Článek

"Měli jsme ho vyhlédnutého už delší dobu. Je to velmi univerzální hráč využitelný na více postech," uvedl Hrdlička. Hašek by se měl už ve čtvrtek hlásit v Teplicích na startu letní přípravy, kde se potká i s novým koučem "žlutomodrých" Petrem Radou.

Hašek už má s první ligou zkušenosti, debutoval v ní v sezoně 2002/03 v Blšanech, pak přestoupil do Příbrami. Celkem v ní odehrál 31 zápasů a vstřelil jednu branku. Minulou sezonu strávil ve vršovickém dolíčku, kde nakonec oslavil i postup mezi elitu.

Hašek je první letní posilou teplického klubu, který skončil až na osmém místě. Severočeši prý budou dál pracovat na zkvalitnění kádru, s největší pravděpodobností ale přijdou o hlavní ofenzivní oporu. V nejbližších dnech zřejmě bude zpečetěn přestup bosenského reprezentanta Edina Džeka. O autora 13 branek z poslední sezony má zájem řada zahraničních klubů.

Reklama