Hlavní obsah

Fotbalová Sparta odjíždí do Korutan

Fotbalisté mistrovské Sparty odjíždějí ve středu na desetidenní herní soustředění do rakouských Korutan. Jejich hlavním stanem bude Bad Bleiberg. Sparta se postupně utká s pěti kvalitními soupeři.

Článek

„Jedná se o herní soustředění, takže budeme pracovat na zkvalitnění herního projevu a hledání sestavy pro úvod ligy. Musím mít na mysli i skutečnost, že první ligová kola nemůže hrát kvůli kartám kapitán týmu Řepka,“ řekl Právu trenér Michal Bílek. „V Rakousku se také rozhodne, kdo z trojice Zlámal, Grigar, Poštulka bude jedničkou mezi tyčemi. Budou už chytat celé přípravné zápasy,“ dodal kouč.

„Zápas s Artmedií uzavřel kondiční část přípravy. Hráči dostali po sobotním zápase dva dny volna. Sraz je v úterý a pak odjíždíme na soustředění. Chci s sebou vzít maximálně čtyřiadvacet hráčů. Uvidíme, zda dorazí dvě zkušené posily Abraham a Košťál a také jak to bude s Kadlecem,“ uvedl kouč Bílek s tím, že nikdo z hráčů nemá vážnější zdravotní problémy. „První část přípravy proběhla vcelku podle našich představ,“ dodal.

Herní program soustředění - 13. 7. Mnichov 1860, 15. 7. Dynamo Bukurešť, 17. 7. ADO Den Haag, 19. 7. 1. FC Köln, 21. 7. Fenerbahce Istanbul. Generálka před ligou je plánována na Letnou 29. 7. s Hansou Rostock.

Reklama

Související témata: