Hlavní obsah

Kalina definitivně přestoupil do Mladé Boleslavi

Fotbalový záložník Václav Kalina je definitivně hráčem Mladé Boleslavi, jejíž zástupci se ve středu domluvili na přestupu s funkcionáři Kladna. Oznámil to mluvčí klubu Miroslav Bureš. Kalina podepíše v novém klubu dvouletý kontrakt.

Foto: Sport.cz

ilustrační foto

Článek

Na Kalinově přestupu se oba kluby předběžně dohodly už koncem minulého týdne, v sobotu dokonce fotbalista dorazil do Rakouska na soustředění Mladé Boleslavi a v úterý odehrál také první zápas. Mezitím se ale přihlásily se zájmem o osmadvacetiletého hráče také Teplice, které údajně nabídly vyšší přestupovou sumu.

K dramatické změně však nakonec nedošlo, dnes oba kluby původní dohodu potvrdily. "Obě strany jsou spokojeny, spokojen je také fotbalista," řekl kladenský ředitel Aleš Pangrác.

Přestupová částka zůstane tajemstvím. Kladenští jen prozradili, že mohou profitovat z případného dalšího transferu. "A co je v tuto chvíli ještě důležitější - Boleslav uvolní do Kladna hráče, na kterých se ještě dohodneme," naznačil Pangrác, že na Kladno dorazí někteří fotbalisté z druhého klubu na hostování.

Reklama

Související témata: