Hlavní obsah

Teplice remizovaly na soustředění s polskou Poznaní

SAALFELDEN

I v sedmém utkání letní přípravy udrželi fotbalisté Teplic neporazitelnost. V úvodním zápase na soustředění v rakouském Saalfeldenu proti polskému týmu Lech Pozňan sice po penaltě v úvodu druhého poločasu prohrávali, ale zhruba po hodině hry vyrovnal na konečných 1:1 Josef Kaufman.

Článek

Svěřenci Petra Rady sehráli s šestým celkem uplynulého ročníku polské ligy vyrovnanou partii. V první půli byl nejblíže brance Štohanzl, který orazítkoval svým centrem břevno, ale krátce po příchodu z kabin se dostal soupeř po proměněné penaltě do vedení.

V 63. minutě ovšem Tepličtí srovnali: na Koukalův roh si naskočil Kaufman a hlavou uzavřel skóre. Kouč Rada ve středečním duelu vyzkoušel hned dvacet hráčů, kvůli nemoci postrádal jen Michala Doležala. Další zápas sehrají Severočeši v Rakousku v pátek od 18:30 s německým Hoffenheimem.

FK Teplice - Lech Poznaň 1:1 (0:0)
Branka Teplic: 63. Kaufman.
Sestava Teplic: Slavík (46. Belic) - Kaufman, Lukáš (46. Klein), Krmaš, Merzič (46. Rosa) - Štohanzl (55. Hašek), Sabou (70. Pimpara), Koukal (63. Vondrášek), Gašparík (46. Ljevakovič) - Verbíř (46. Smíšek), Kroupa (46. Rilke).

Reklama

Související témata: