Hlavní obsah

Kladno získalo tři hráče ze Sparty, Janocska na přestup

KLADNO

Kladenští fotbalisté získali další tři posily a všechny ze Sparty. Na půlroční hostování přichází útočník Jiří Jeslínek a brankář Zoltán Miski, do klubu přestupuje navíc gólman Michal Janocsko, který také patřil českému mistru. ČTK o tom informoval kladenský mluvčí Miroslav Bureš.

Foto: SPORT.CZ

Fotbalisté Kladna získali tři posily ze Sparty

Článek

Tím příchody a změny v kladenském kádru údajně nekončí. "S několika kluby jsme dál v kontaktu a jednáme o příchodu dalších hráčů. Rádi bychom, aby do Německa na herní soustředění odjel co možná nejkompaktnější kádr, i když pochopitelně není vyloučeno, že se po návratu poslední týden před ligou ještě někdo další objeví," uvedl pro klubový web kladenský ředitel Aleš Pangrác.

Devatenáctiletý Jeslínek si zahrál už i v Lize mistrů, ale v poslední době má za sebou hostování v Českých Budějovicích a Mostu. Na kontě má třináct startů, jeho kolegové zatím na premiéru v nejvyšší soutěži čekají.

Čtyřiadvacetiletý maďarský gólman Miski přišel na Letnou v zimě a první půlrok strávil v Českých Budějovicích. V české první lize sice ještě starty nesbíral, ale v dresu Honvédu Budepešť rok nastupoval v tamní nejvyšší soutěži. Janocsko poslední dva roky strávil v Horních Měcholupech, kterým pomohl k postupu do divize. Oba brankáři doplnili kladenský kádr i kvůli tomu, že týmu se nedávno zranila jarní jednička Pavlík a není jisté, zda ho nečeká operace kolena.

Poslední přípravný zápas před odjezdem do Německa sehrají Kladenští v sobotu od 10:15 v Praze na strahovském stadionu Přátelství se Sokolovem.

Reklama

Související témata: