Hlavní obsah

Derby Žižkova se Spartou bude v sobotu v televizi

PRAHA

Pražské derby mezi fotbalisty Viktorie Žižkov a Sparty bude televizní kanál ČT4 Sport vysílat v přímém přenosu nezvykle už v sobotním podvečerním termínu 25. srpna od 18:15. Duel čtvrtého kola první ligy se sice původně měl hrát na Žižkově v neděli tradičně od 10:15, ale Spartu čeká odveta předkola Ligy mistrů, proto jí soupeř i svaz vyšli vstříc.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Zápas Žižkov - Sparta budou moc diváci shlédnout v televizi (Ilustrační foto)

Článek

O den dříve, než bylo v plánu, bude podle páteční informace fotbalového svazu hrát ve čtvrtém kole i Slavia s Brnem. "Sešívané" ve středu 29. srpna čeká stejně jako Spartu duel předkola Ligy mistrů s Ajaxem Amsterodam.

Ve čtvrtém kole tak budou v přímém přenosu vysílány tři zápasy. Vedle duelu Žižkova a Sparty diváci už v tradičních dnech i časech uvidí nedělní utkání Mladé Boleslavi s Kladnem (20:15, ČT4) a pondělní severočeské derby mezi Teplicemi a Libercem (17:15, ČT2).

V pátém kole bude už schéma klasické. V neděli 2. září poběží na programu ČT4 Sport od 20:15 utkání Brna s Teplicemi, v pondělí 3. září od 17:15 na ČT2 pak další pražské derby, souboj nováčků mezi Bohemians 1905 a Žižkovem.

Reklama

Související témata: