Hlavní obsah

Šimůnkův přestup se zřejmě uzavře až počátkem nového týdne

PRAHA

Přestup juniorského fotbalového reprezentanta Jana Šimůnka ze Sparty Praha do Wolfsburgu se zřejmě uzavře až počátkem následujícího týdne. Oba kluby sice v minulých dnech o lukrativním transferu intenzivně jednaly, ale k definitivní dohodě ještě nedošly.

Článek

"Oba kluby spolu stále komunikují, ale nic nového dnešní den nepřinese," prohlásil v neděli mluvčí pražského klubu Lukáš Přibyl. Sparťanský stoper proto i nadále zůstává v tréninku svého dosavadního klubu, který se připravuje na středeční souboj s Arsenalem v předkole Ligy mistrů.

Je proto pravděpodobné, že Šimůnek nebude v pondělí před polednem chybět na Pražském hradě, kde prezident Václav Klaus přijme úspěšný celek z nedávného mistrovství světa dvacítek. V Kanadě tým, v němž byl Šimůnek kapitánem, vybojoval stříbrné medaile.

O přestupu mladého obránce začaly kluby intenzivně jednat ve čtvrtek, podle zákulisních informací Sparta vyinkasuje sumu, která se bude pohybovat mezi 140 a 150 milióny korun. Šimůnek by se tak zařadil k nejdražším hráčům, kteří kdy opustili českou ligu.

Reklama