Hlavní obsah

Hartig: Přijetí od fanoušků Bohemky mě hrozně potěšilo

Dřívější hráč Bohemians Lukáš Hartig se v dresu Olomouce dostal do míst, které zná velmi důvěrně. Vždyť zde působil již v létě roku 2000 a v pondělí se do Vršovic vrátil, aby pomohl k zisku tří bodů Hanákům. To se mu však nakonec nepovedlo. Na hřiště ho přesto velkým aplausem doprovodilo jako střídajícího hráče přes šest tisíc fanoušků.

Článek

Přijetí fanoušků bylo opravdu veliké, jak jste ho vnímal?

Bylo to super. Byl jsem hrozně rád, že jsem tady alespoň na chvíli mohl nastoupit. Velice mě to potěšilo. Atmosféra byla úžasná. Takhle se fandí asi jenom tady a na Baníku.

To že jste přišel až na posledních dvacet minut bylo vinou zranění?

Ano, v pondělí na tréninku mě to v noze zase zabolelo. V neděli jsem se bavil s trenérem a domluvili jsme se, že to na předzápasovém tréninku zkusím, a kdyžtak naskočím do utkání.

Jak jste viděl ze svého pohledu ten gól v nastavení, který rozhodčí pro ofsajd neuznali?

Já jsem si v první chvíli myslel, že to je ofsajd. Ale na videu potom bylo vidět, že Bueno nezakončoval z ofsajdového postavení.

Ze tří zápasů jste vstřelili pouze jednu branku a to ze standardky.

Je to zvláštní. Teď hrajeme v rozestavení  4-3-3 a možná jsme si na to ještě nestihli zvyknout. Pořád jsme hráli na 4-4-2 a možná by nám pomohlo, kdybychom se k tomuto rozestavení vrátili. Je fakt, že tam měl Michal Hubník těžkou práci. Na ty dva stopery, kteří tu hru ještě roztáhli se mu nehrálo lehce.

Jaký to byl pro vás pocit, když jste z lavičky koukal, jak se vaším spoluhráčům nedařilo?

Popravdě řečeno, já jsem ten zápas ani nijak neprožíval jak z jedné tak z druhé strany.

Jste s bodem nakonec spokojeni?

Určitě. Ale škoda, že nám neuznali ten regulérní gól v závěru.

Reklama

Související témata: