Hlavní obsah

Útočník Ordoš přestupuje z Mladé Boleslavi do Bohemians 1905

PRAHA

Čtyřiadvacetiletý fotbalový útočník Michal Ordoš přestupuje z Mladé Boleslavi do Bohemians 1905, kde ještě dnes podepíše tříletý kontrakt. Na transferu se v pátek domluvily oba kluby. ČTK to řekl hráčův agent Dalibor Lacina, dohodu potvrdila na svém webu také Mladá Boleslav. Ordoš v pátek v novém působišti začne trénovat a podle Laciny bude připraven zasáhnout do víkendového zápasu v Plzni.

Článek

Ordoš přišel do středočeského klubu před téměř dvěma lety, ale za celou dobu se nedokázal trvale prosadit do základní sestavy a projevil zájem odejít.

Zájem o něj mělo několik klubů, nakonec se podle Středočechů rozhodoval mezi Českými Budějovicemi a Klokany, kteří nutně potřebují posílit ofenzivu. V úvodu ligy nováček totiž ještě nedokázal vstřelit gól.

Útočník začínal s fotbalem v Mikulově a Zemanu Brno, v juniorském věku přestoupil do Uherského Hradiště a svůj první ligový start v dresu Slovácka si odbyl na podzim 2004. Na kontě má celkem 47 prvoligových startů, v nichž vstřelil sedm gólů. V této sezóně neodehrál ještě ani minutu.

Reklama

Související témata: