Hlavní obsah

Plzeňský obránce Procházka už patří Mladé Boleslavi

MLADÁ BOLESLAV

Fotbalový obránce Václav Procházka definitivně přestoupil z Plzně do Mladé Boleslavi. Vzájemnou dohodu obou klubů v pondělí potvrdili plzeňský šéf Ladislav Valášek a mladoboleslavský sportovní ředitel Zdeněk Kudela.

Článek

Podle Kudely absolvuje fotbalista v novém působišti první trénink v úterý dopoledne, poté podepíše čtyřletou smlouvu. "Dnes došlo k dohodě klubů, na smlouvě s hráčem jsme byli už předběžně domluveni. Jeho působení v našem klubu už nic nebrání," uvedl Kudela dnes odpoledne.

O přestupu se ale jako o hotové věci mluvilo už od pátku minulého týdne, byť kluby s jeho potvrzením otálely. V neděli však už Procházka nenastoupil do duelu proti Bohemians 1905 a vysvětlení klubových činovníků včetně trenéra Levého, že je hráč zraněný, nikdo nevěřil. V pondělí se potvrdilo, že hlavním důvodem byl chystaný přestup.

Třiadvacetiletý Procházka by měl Mladé Boleslavi pomoci s vyztužením zadních řad, kterým se v úvodu podzimu příliš nedařilo. Do nového klubu údajně míří za poměrně vysokou sumu, kterou ale kluby nespecifikovaly. V české nejvyšší soutěži má odehráno 91 zápasů, vstřelil tři branky.

Reklama

Související témata: