Hlavní obsah

Trenér Jarolím vyřadil Belaida ze slávistického A mužstva

PRAHA

Trenér fotbalistů Slavie Karel Jarolím vyřadil z A mužstva tuniského reprezentanta s francouzským pasem Tijanyho Belaida a poslal ho do rezervního týmu. Reagoval tak prý na jeho špatný přístup k přípravě.

Článek

Belaid za slávistické béčko nastoupí v nedělním třetiligovém derby s béčkem Sparty. Jeho odchod do rezervy podle Jarolíma není definitivní. "Myslím si, že je potřeba, aby o sobě přemýšlel, hlavně o svém chování mimo hřiště," uvedl trenér na klubovém webu na Belaidovu adresu.

S Belaidem, který je v klubu na ročním hostování z Interu Milán, se již několikrát na toto téma bavil. "Když nastoupí do hry od začátku, tak je vše v pořádku. Nelíbí se mi ale jeho přístup, když nehraje, nebo když do zápasu naskočí ze střídačky. Poslední kapkou byl zápas s Arsenalem, když šel na hřiště za stavu 0:6 a utkání vyloženě odchodil. Takové chování netoleruji u nikoho," prohlásil kouč s tím, že Belaid rozhodně nemá být obětním beránkem po sedmigólovém debaklu s Arsenalem.

Záložník Belaid byl přitom na klubových stránkách v hlasování fanoušků vyhlášen hráčem měsíce září. V zápase Ligy mistrů proti Steaue Bukurešť rozhodl svým gólem o historicky první výhře červenobílých v této soutěži. Další dvě branky vstřelil Belaid v ligovém zápase proti Zlínu, který Slavia rozstřílela 7:0.

Reklama

Související témata: