Hlavní obsah

Bolfa testuje Bolton

Igor Bruzl

Fotbalový obránce Baníku Ostrava René Bolf je od pondělí na testech v anglickém klubu Bolton Wanderers. "Všechno mu zařizoval manažer Paska. Angličané projevili o našeho kapitána zájem, a tak uvidíme, s čím se René vrátí," uvedl tiskový mluvčí Baníku Dalibor Záruba.

Foto: FC Baník Ostrava

Pilíř zadních řad ostravského Baníku Reného Bolfa (v modrém) testuje anglický Bolton.

Článek

Český reprezentant si byl prohlédnout tréninkové centrum Boltonu, který se zachránil v minulém ročníku Premier League až na poslední chvíli a obsadil 17. místo.

Původně ani neměl trénovat, protože jej trápila bolest v koleni, ovšem nakonec se připojil k ostatním možným spoluhráčům. "Dojmy jsou zatím perfektní, prostředí v klubu je přímo úžasné," svěřoval se exluzivně v telefonátu z Anglie René Bolf.

Po francouzském Auxerre a Herthě Berlín je Bolton třetím klubem, jenž o služby kapitána Baníku začal jevit zájem. "Jsem nadšený, ale záležet bude na Boltonu. Spolu s jedním pracovníkem z agentury pana Pasky odletíme domů ve čtvrtek a pak se uvidí," řekl Bolf, který pozoroval v přípravě další hráče Boltonu: "Neviděl jsem sice obránce Campa, který přišel z Barcelony, ale Francouz Djorkaeff i Nigerijec Okocha ukázali, že jsou velcí hráči."

Reklama

Související témata: