Hlavní obsah

Stadión v Edenu nebude jen fotbalovým stánkem

PRAHA

Stadión Slavie Praha v pražských Vršovicích je teprve ve výstavbě, ale už dnes je jasné, že nebude využíván pouze ke sportovním účelům, ale i k těm obchodním. Firmy si budou moci pronajmout VIP boxy.

Článek

Fotbalový stadión v Edenu bude sloužit nejenom k fotbalovým zápasům Slavie a reprezentace, ale nabízí i komfortní pohodlí ve VIP boxech. Vršovický stánek bude po výstavbě nejmodernější arénou svého druhu v České republice.

Pronajímatelům boxů budou k dispozici kancelářské plochy, podzemní a nadzemní garáže či restaurace. Využívat prostory navíc budou moci v průběhu celého roku. Majitelé stadiónu nabízí boxy, které budou umístěné v západním křídle, ve třech kategoriích a v pěti patrech.

Rozměry boxů budou 15 metrů čtverečních s kapacitou deseti osob. Všechny boxy budou mít prosklenou stěnu směrem k hrací ploše a budou vybaveny postrovanými sedadly. K využití také bude nábytek, minibar, televize a připojení na internet.

Nedražšími boxy budou z kategorie Platinum, za které pronajímatel zaplati 1,25 miliónu korun za rok, následují kategorie Gold (1 milión za rok) a Silver za 850 000 korun. Ve čtvrtek o tom informovaly oficiální stránky stadiónu.

Reklama

Související témata: