Hlavní obsah

Brněnští fotbalisté zahájili zimní přípravu testy v Olomouci

Fyzickými testy v Olomouci zahájila ve středu přípravu na jarní ligovou část první dvanáctičlenná skupina brněnských fotbalistů. Druhá mladší část týmu podstoupí testy ve čtvrtek, klasická fotbalová příprava začne až v pátek.

Článek

Z nových hráčů se zatím do přípravy zapojil pouze brazilský obránce Lira. "Příchody dalších posil jsou v jednání, totéž platí i o možných odchodech. Například o Romana Smutného a Filipa Chlupa má zájem druholigový HKF Olomouc," uvedl předseda představenstva FC Brno Karel Jarůšek.

Do zimní přípravy se zapojí třicet fotbalistů a před zahájením první ligy se kádr zredukuje na 24 hráčů. "Zimní přestávku budeme mít dost nabitou. Už v neděli nás čeká první přípravný zápas Tipsport Cupu v Bratislavě s Artmedií," poznamenal trenér Petr Uličný.

V pondělí odjedou brněnští fotbalisté na týdenní kondiční soustředění do Velkých Losin. Koncem ledna je čeká desetidenní soustředění v turecké Antalyi se čtyřmi plánovanými zápasy. Soupeři a termíny se upřesňují. Herním vrcholem zimní přípravy bude v neděli 10. února zápas s účastníkem slovenské nejvyšší soutěže Sencem.

Reklama

Související témata: