Hlavní obsah

Slávisté zahájili zimní přípravu

PRAHA

Fotbalisté Slavie Praha se po třech týdnech volna opět sešli a zahájili zimní přípravu na jarní část české nejvyšší soutěže. První část týmu podzimního mistra absolvovala 2. ledna na Fakultě tělesné výchovy a sportu fyzické zátěžové testy. Samotná příprava začne ve čtvrtek. V pátek 4. ledna podstoupí fyzické testy druhá část kádru.

Článek

Jako první si nepopulární běhání na pásu odbyli mladší hráči, mezi nimiž například Marek Suchý, Ladislav Volešák či Daniel Pudil, na toho klub uplatnil opci a prodloužil jeho hostování do konce sezóny, po jejímž skončení bude moci Slavia českého reprezentanta koupit.

O nadcházejícím víkendu čeká slávisty druhý ročník turnaje v Sazka areně Fortuna víkend šampiónů. Hned poté všichni odcestují do Krkonoš, kde se uskuteční již tradiční kondiční soustředění ve Švýcarské boudě.

Ve druhé polovině ledna absolvují Pražané herní soustředění v zahraničí. Ve které zemi se soustředění uskuteční však ještě není známo. Prvních 12 dní v únoru pak tým trenéra Karla Jarolíma bude trénovat v Praze. Se Slavií se budou připravovat i nové posily.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články