Hlavní obsah

Zlín zahájil přípravu bez změn v kádru

ZLÍN

S takřka stejným hráčským kádrem jako na podzim zahájili ve čtvrtek přípravu na jarní boje v první lize fotbalisté Zlína. Trenér Pavel Hoftych byl první den po dovolených ke svým svěřencům mírný, část týmu podstoupila testy na běhátku a zbytek si zahrál fotbálek na dvě branky.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

"Běžný tréninkový režim nastane už tento pátek. V přípravě vycházíme z letního modelu, kdy jsme také měli k dispozici pouze šest týdnů. Čeká nás kondiční soustředění v Luhačovicích a herní na Slovensku ve Zlatých Moravcích," řekl ČTK Hoftych.

V zimní přestávce Zlín ani nehledal posily. "Zásahy do hráčského kádru nejsou nutné. V týmu jsou dobré vztahy a hráči si teprve po roce až dvou zvykají na vzájemnou souhru. Pokud by někdo ze základního týmu odešel, tak bychom pochopitelně hledali adekvátní náhradu," dodal Hoftych, který přesto na tréninku přivítal několik nových tváří.

Do přípravy se zapojili talentovaní dorostenci Martin Bačík, Ondřej Čelůstka a z třetiligové rezervy James McQuilkin. Z hostování se vrátili Tomáš Dujka a Radim Ditrich a na zkoušku ze slovenské Čadce přišel brankář Martin Gavlát. Z týmu odešel po skončení podzimní části do Opavy Václav Zapletal.

Trenér Hoftych má od nového roku vedle Marka Kalivody nového asistenta Ladislava Mináře, jenž současně zůstal ve funkci ředitele klubu.

Reklama

Související témata: