Hlavní obsah

Teplice se domluvily se Zlínem na přestupu obránce Vidličky

Druhou posilu během krátké doby získali v sobotu fotbalisté Teplic. Na sever Čech přestoupil zlínský obránce Vlastimil Vidlička, kluby se na přestupu domluvily na jednání v Praze. ČTK to oznámil Ladislav Valášek, generální ředitel zlínského klubu. Administrativně bude přestup dotažen v pondělí.

Článek

Teplice ještě odpoledne jen připouštěly, že kluby intenzivně jednají. "Domlouváme se, příští týden by se to mělo dotáhnout," řekl ČTK teplický mluvčí Petr Heidenreich. Vidličkův příchod podle něj bylo možné považovat za velmi pravděpodobný. "Snažíme se to zařídit tak, aby se mohl příští týden připojit k mužstvu, i když se může stát samozřejmě cokoli," dodal Heidenreich.

Večer už ale byla dohoda na světě, neboť Teplice dokázaly zaplatit sumu, za kterou měl být někdejší juniorský reprezentant uvolněn na základě znění své vlastní smlouvy.

Šestadvacetiletý pravý obránce Vidlička vyrostl ve Zlíně a časem se vypracoval v jednoho z klíčových hráčů tamního týmu. Krátce působil také v Liberci a v polském Krakově, ani jedno angažmá mimo Valašsko mu ale nevyšlo a pokaždé se záhy vrátil zpět do Zlína. V lize dosud nasbíral 140 utkání a vstřelil čtyři branky.

Reklama