Hlavní obsah

Fotbalisté Brna nabírají kondici ve Velkých Losinách

BRNO

Hlavně na obnovení fyzické kondice je zaměřeno pětidenní soustředění fotbalistů 1. FC Brno ve Velkých Losinách, kam v pondělí dopoledne pod vedením trenéra Petra Uličného odcestovalo 27 hráčů. Z širšího kádru zůstal doma pouze záložník Karel Večeřa, který má po zranění a operaci kolena individuální tréninkový plán.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

"Budeme střídat výběhy v terénu s posilovnou a jinými formami tréninku. Máme na programu i squash. Hned po příjezdu čekají na hráče výběh a posilovna. Od úterý už budeme trénovat třífázově," řekl Uličný.

Novými tvářemi v brněnském týmu jsou Brazilec Elton Lira a záložník Jan Urban, který je hráčem Opavy a naposledy nastupoval v rezervě Salcburku. Poprvé se budou připravovat s prvoligovým celkem dorostenci Lukáš Mareček a Josef Šural a po dlouhodobém zranění Jaroslav Borák, který přichází z juniorky.

Přípravu v podhůří Jeseníků uzavře v sobotu 12. ledna utkání zimní Tipsport ligy v Bratislavě, v němž se Brňané střetnou se Spartakem Trnava. Třetí nejlepší slovenský tým po podzimní části soutěže vede bývalý brněnský kouč Josef Mazura.

Reklama

Související témata: