Hlavní obsah

Olomouc o Melinhově odchodu zatím nevyjednává

OLOMOUC

Možný odchod brazilského fotbalového záložníka Melinha z Olomouce se nikam neposunul. Sedmadvacetiletý tvůrce olomoucké hry v pondělí za mužstvem odjel na kondiční soustředění na Českomoravskou vrchovinu s tím, že žádné jednání s konkrétním zájemcem na úrovni klubů neprobíhá.

Článek

Melinhův odchod se v zákulisí přetřásá od podzimu. I když podle některých informací je o brazilského středopolaře zájem na východoevropském trhu, Sigma prý s nikým v přímém kontaktu není. "Nic nového není. Všechno je to zatím ve fázi testování, informování se, přestupové okno se stejně otevírá až patnáctého ledna. Melinho v pondělí s mužstvem normálně odjel na soustředění," řekl ČTK sportovní ředitel Olomouce Jiří Kubíček.

Kupec zatím není ani na další fotbalisty, kteří mají v případě zajímavé nabídky stejně jako Melinho od klubu svolení k odchodu: Tomáš Randa, Martin Pulkert a gólman Jan Vojáček se zatím na jaro připravují v Sigmě. Odcházejí tak zatím jen hráči širšího kádru. Mládežnický reprezentant Lukáš Bodeček bude hostovat v druholigové Jihlavě, jiný obránce Martin Komárek byl v pondělí uvolněn na několikadenní testy do Trnavy.

Velké nákupy Sigma na zimní přestupní termín neplánuje. Kubíček přiznal, že klub hledá jen posilu do ofenzivy. "Máme dost kvalitních hráčů. Když jsem viděl některé mladé, jak vyskočili, strach vůbec nemám. Splníme ale přání trenérovi Pulpitovi a příští týden mu na zkoušku přivedeme jednoho útočníka," prohlásil Kubíček.

Reklama

Související témata: