Hlavní obsah

Fotbalista Marek Jarolím definitivně patří Slavii

PRAHA

Fotbalový záložník Marek Jarolím se definitivně stal hráčem Slavie Praha. S vedoucím týmem prvoligové tabulky ve středu podepsal smlouvu na tři a půl roku. Administrativně bylo dořešeno také působení libereckého útočníka Jana Blažka, který přichází do Slavie na půlroční hostování. Opačným směrem zamířili tři slávisté: Marcel Gecov odešel do Liberce na přestup, Bořek Dočkal a Lukáš Vácha na hostování s opcí.

Článek

"Jsme rádi, že jsme získali do zálohy výraznou posilu. Věřím, že se Markovi bude dařit stejně jako v Plzni," uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal. Třiadvacetiletý Jarolím se k týmu připojil již před začátkem kondičním soustředění v Krkonoších. "Slavia pro mne představuje velkou výzvu. Udělám vše pro to, abych důvěru nezklamal," řekl synovec trenéra Karla Jarolíma po podpisu smlouvy.

Další posilou Slavie by se mohl stát chorvatský obránce Lovre Vulina, který je v klubu na testech z maďarského Zalaegerszegu. Poprvé by se v sestavě Pražanů měl objevit ve čtvrtek, kdy tým vstoupí do zimní Tipsport ligy zápasem proti Českým Budějovicím.

Reklama