Hlavní obsah

Slávisté ladí formu na jaro v Dubaji

DUBAJ/PRAHA

Fotbalisté Slavie Praha odletěli v neděli na herní soustředění do Spojených arabských emirátů. Do Dubaje odcestoval kompletní kádr pětadvaceti fotbalistů, s týmem není jen trojice Gaúcho, Belaid a Jablonský. Posledně jmenovaný má svolení připravovat se na Kladně, Brazilec Gaúcho trénuje s rezervním mužstvem a Tijani Belaid čeká v Tunisku na výrok soudu, který se bude zabývat jeho tragickou autonehodou.

Foto: www.slavia.cz/Ondřej Zlámal

Fotbalisté Slavie Praha po příletu do Spojených arabských emirátů.

Článek

„Na soustředění jede pětadvacet hráčů, všichni čtyři gólmani, Martin Vaniak je po zápalu plic a potřebuje v této fázi přípravy trošku nabrat síly, ale vezmeme ho s sebou taky. Bereme v podstatě celý kádr,“ vysvětlil k nominaci trenér Karel Jarolím na oficiálních stránkách klubu.

V rámci soustředění sehrají sešívaní tři přípravná utkání. Ve velmi příjemných klimatických podmínkách nastoupí 23. ledna proti čtvrtému týmu ukrajinské ligy, Metalistu Charkov.

Dva dny na to je čeká rakouský Salcburk, jehož dres oblékají Češi Karel Piták, Patrik Ježek a Vratislav Lokvenc. Poslední utkání sehrají 27. ledna proti ruskému Zenitu Petrohrad, za který by mohl nastoupit útočník Radek Šírl.

Reklama

Související témata: