Hlavní obsah

Teplice zúžily kádr, Koukal zřejmě odejde na Žižkov

TEPLICE

Záložník Zdeněk Koukal zřejmě odejde z Teplic do Viktorie Žižkov. Pražský klub již informoval o jeho přestupu na svých webových stránkách. Podle teplických funkcionářů ale odchod 23letého univerzála není definitivní, byť již trénuje s novým mužstvem. Kromě Koukala v úterý teplický kádr opustili i útočník Tomáš Vondrášek a obránce Aleš Hanzlík, kteří budou hostovat v druholigovém Ústí nad Labem.

Článek

"Viktoria Žižkov se dohodla s FK Teplice na přestupu záložníka Zdeňka Koukala. Nová posila už s týmem dnes trénovala a večer odletí na soustředění na Kypr," informoval v úterý na svých stránkách žižkovský klub. Teplický ředitel František Hrdlička to ale popřel. "Jednáme o jeho přestupu, nic ale hotového rozhodně není," řekl Hrdlička.

Podle jeho slov je ale odchod Koukala velmi reálný a pokud k němu dojde, bude se jednat o přestup. "Je tu už dost dlouho, navíc sám projevil zájem o odchod ze severu Čech zpět do rodné Prahy," dodal Hrdlička na adresu hráče, kterého už v minulosti několikrát poslal na hostování.

Bývalý reprezentant do 21 let přišel do Teplic v roce 2004 z finančními problémy sužovaných Bohemians, ale nastálo se v kádru nikdy neprosadil. Hostoval v Pardubicích, Jihlavě a naposledy v Sokolově. Když se na podzim zabydlel na levém kraji obrany Teplic, zranil jej nešetrným skluzem liberecký kapitán Jan Nezmar.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články