Hlavní obsah

Fotbalisté Bohemians 1905 porazili v přípravě Čáslav

PRAHA

Fotbalisté Bohemians 1905 porazili v posledním přípravném utkání před odletem na herní soustředění do Portugalska Zenit Čáslav nejtěsněji 1:0. Druholigového soupeře pokořil pouze v šestnácté minutě záložník Pavel Hašek, který využil chybu hostující obrany.

Článek

Utkání na umělé trávě na pražském Šeberově muselo vynechat několik nemocných hráčů. "Potýkáme se se zdravotními problémy. Knakal má zánět průdušek, Ordoš horečky, Polodna se po horečkách vrátil do tréninku v úterý," uvedl sportovní manažer Zbyněk Busta.

Zdravotní stav kádru má vliv i na nominaci na soustředění, Knakal do Portugalska neodletí. "Musí brát týden antibiotika a musí ležet," vysvětlil Busta. "V Portugalsku budeme nedaleko Fara v oblasti zvané Albufeira. Přírodní tráva je v tuto chvíli nenahraditelná a tam budeme mít velmi dobré podmínky na přípravu," dodal Busta.

Bohemians 1905 - Zenit Čáslav 1:0 (1:0)
Branka: 16. P. Hašek.
Sestava Bohemins 1905: I. poločas: Sňozík - Marek, Pávek, Lukáš, Šmarda - Kotyza, Karal, Morávek, P. Hašek - Škoda, Bartek; II. poločas: Zich - Císař, Brhlík, Lukáš, Kunášek - Moravec, Adam, Slezák, Růžička - Bálek, Formáček.

Reklama