Hlavní obsah

Mladá Boleslav remizovala v přípravě s Uhrinovým týmem

AYIA NAPA

Fotbalisté Mladé Boleslavi remizovali v pátečním přípravném utkání na Kypru s Politehnikou Temešvár 3:3. Svěřenci bývalého trenéra Středočechů Dušana Uhrina vedli v poločase o dvě branky, až krátce před koncem vyrovnal po individuální akci Kysela.

Článek

Nejlepší útok rumunské ligy šel snadno do vedení po školáckých chybách mladoboleslavské defenzivy. Už po půlhodině vedl Temešvár o dvě branky, a když Rajnoch po Hodúrově trestném kopu snížil, dostali záhy Středočeši další gól po Kopicově nepřesné malé domů.

Po změně stran rumunský brankář neudržel v rukou Poláčkův trestný kop a ve skrumáži u tyče dorazil míč do sítě Mendy. Po dalším trestném kopu pak skóroval Rajnoch, ale rozhodčí jeho gól neuznal kvůli ofsajdu. Mladá Boleslav tak vyrovnala až v 88. minutě, kdy soupeřovým obráncům utekl Kysela, obešel i gólmana a poslal míč do opuštěné branky.

Politehnica Temešvár - Mladá Boleslav 3:3 (3:1)
Branky M. Boleslavi: 33. Rajnoch, 57. Mendy, 88. Kysela.
Sestava Mladé. Boleslavi: Pižanowski - Sedláček (46. Ševinský), Rajnoch, Kopic, Kalina (77. Holub) - Dittrich (46. Procházka), Hodúr, Mendy, Poláček (58. Vaněček) - Kysela, Táborský.

Reklama

Související témata: