Hlavní obsah

Fotbalisté Zlína ladí formu ve slovenských Zlatých Moravcích

ZLATÉ MORAVCE

Dva přípravné zápasy s účastníky slovenské ligy zpestří v tomto týdnu herní soustředění fotbalistů Tescomy Zlín ve Zlatých Moravcích. Ve středu čeká Zlín utkání s domácím týmem, který je po podzimu na desátém místě tabulky, v sobotu se střetne s čtvrtou Nitrou.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

"Důležité bude, aby vydrželo současné počasí. Přípravu máme totiž naplánovanou z osmdesáti procent na přírodním trávníku. Po kondiční části už dostane přednost herní část, i když nezapomeneme ani na fyzičku," řekl v pondělí trenér fotbalistů Zlína Pavel Hoftych, který klade po příchodu nových posil důraz i na stmelení týmu. Zlín odjel na Slovensko v kompletním složení s 24 hráči.

V zimní přestávce Zlín získal z Brna útočníka Pacandu a středopolaře Musila, z Lučence útočníka Baranyaie a z Čadce bratrskou dvojici brankáře Martina Gavláka a obránce Tomáše Gavláka. Oproti podzimu v kádru chybí Bača, jenž odešel na hostování do Nitry, Ditrich zatím trénuje s béčkem a hledá si angažmá. Záložník Zapletal přestoupil do Opavy, obránce Vidlička odešel do Teplic a středopolař Opiela do Mladé Boleslavi.

V přípravě zatím Zlín odehrál dva zápasy s Dubnicí s výsledky 2:2 a 5:0, třetiligové Mutěnice porazil 6:0 a stejným výsledkem zdolal minulý pátek i druholigový Třinec.

Reklama

Související témata: