Hlavní obsah

Fotbalisté Bohemians 1905 na závěr soustředění remizovali 0:0

ALBUFEIRA

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v posledním přípravném utkání v Portugalsku s tamním druholigovým týmem Portimonense 0:0 a zakončili herní soustředění neporaženi. "Klokani" byli po celý středeční zápas lepší, ale ani jednu ze šancí nedokázali využít.

Článek

Trenéři Bohemians vystřídali všech 22 zdravých hráčů, chyběli jen zranění Škoda a Karal. Pražané doplatili na špatnou koncovku, pět minut před koncem ve velké šanci neuspěl ani Polodna.

Kouč Zbyněk Busta si přesto týdenní pobyt pochvaloval. "Trénovali jsme za vynikajících podmínek, v prvních dvou zápasech jsme se prosadili i střelecky, tentokrát jsme šance zahazovali. Jsem rád, že jsme odehráli kvalitní zápasy na přírodní trávě a vracíme se domů s dobrými základy pro další přípravu," uvedl Busta.

Bohemians se ještě ve středu večer přesunou do Lisabonu, kde přespí a ráno odletí do Prahy. V sobotu je čeká další přípravný zápas, na přírodní trávě v Nymburce se od 11:30 utkají se Sokolovem.

Výsledek:
Bohemians 1905 - Portimonense 0:0
Sestava Bohemians 1905 první poločas: Sňozík - Růžička, Lukáš, Nikl, Šmarda - Moravec, Vágner, Morávek, P. Hašek - Bartek, Bálek.
Sestava Bohemians 1905 druhý poločas: Zich - Marek, Rada, Pávek, Kunášek - Kotyza, Slezák, Adam, I. Hašek - Ordoš, Polodna.

Reklama