Hlavní obsah

Liberec na Kypru deklasoval rumunský Temešvár s koučem Uhrinem

LARNAKA

Fotbalisté Liberce uštědřili na soustředění na Kypru debakl 5:0 rumunskému celku Politehnica Temešvár, který vede český kouč Dušan Uhrin mladší. Severočeši rozhodli o svém nečekaně vysokém vítězství už v prvních dvaceti minutách, dvakrát se mezi střelce zapsal Filip Dort.

Článek

Slovan si spravil chuť po úvodní prohře na Kypru s jihokorejským Gyeongnamem a proti ambiciózním Rumunům si v pátek s chutí zastřílel. Trenéru Ladislavu Škorpilovi ovšem dělá starosti zdravotní stav hráčů: problémy mají Frejlach, Robin Dejmek, Pavel Košťál a Diego Lattmann, který dokonce odcestoval do Švýcarska.

"Diego se cítí neustále unavený. Chvíli je v pořádku, chvíli mu dělá problémy i chůze. Odjel proto domů na detailní vyšetření. Vypadá to, že by mohl mít boreliózu. Ale to předbíhám, počkejme na výsledky," uvedl liberecký lékař Ladislav Dzan.

Třetí zápas na Kypru čeká Liberec v neděli od 14:00, kdy se utká s ukrajinským Dněpropetrovskem.

Výsledek:
Slovan Liberec - Politehnica Temešvár 5:0 (3:0)
Branky: 12. a 54. z pen. Dort, 14. Bílek, 22. Papoušek, 82. Polák.
Sestava Liberce: Zlámal (46. Hauzr) - Šinglár, Holeňák (46. Matula), Polák, Janů - Dočkal (75. Hudson), Bílek (75. Bejbl), Dort (60. Vlasko), Papoušek (70. Rob. Dejmek) - Nezmar, Radzinevičius (60. Dohnálek).

Reklama

Související témata: