Hlavní obsah

Fotbalisté Zlína porazili v přípravě na Slovensku Nitru 3:1

ZLATÉ MORAVCE

Fotbalisté Zlína porazili na závěr herního soustředění ve Zlatých Moravcích čtvrtý tým podzimní části slovenské první ligy Nitru 3:1. Po vyrovnaném úvodu rozhodla o výsledku závěrečná půlhodina zápasu, v níž Zlín soupeře přehrál a vstřelil všechny tři branky.

Článek

Nitra měla v úvodním poločase jednu velkou šanci, když ve 39. minutě trefil Semeník břevno. Po hodině hry se Zlínu vydařila akce po ose Vyskočil a Pacanda, kterou zakončil Šmahaj vedoucí brankou. O osm minut později unikl Musil po pravé straně a přidal druhý gól. Nitra vzápětí snížila po zaváhání zlínských zadáků. Deset minut před koncem se po centru Baranyaie a hlavičce McQuilkina míč odrazil od Vyskočila do sítě a rozdíl ve skóre byl znovu dvoubrankový.

"Utkání bylo kvalitní tečkou za vydařenou herní přípravou. Hlavně v závěrečné půlhodině jsme soupeře přehráli kombinačně i v koncovce," řekl ČTK po utkání asistent trenéra Zlína Marek Kalivoda.

Nitra - Tescoma Zlín 1:3 (0:0)
Branky: 70. Kolár - 60. Šmahaj, 68. Musil, 80. Vyskočil.
Sestava Zlína: Baránek - Zúbek, Kroča (68. T. Gavlák), Zbožínek, Penner - Musil (68. Baranyai), Vrtělka, Šmahaj (60. McQuilkin), Malár (68. Dujka) - Žůrek (46. Vyskočil), Pacanda.

Reklama

Související témata: