Hlavní obsah

Kladno usiluje o fotbalisty Sparty Jeslínka a Kroba

Kladenský fotbalový klub by do svého kádru rád získal ještě dva hráče z pražské Sparty. Středočeši usilují o obránce Jana Kroba a také o návrat útočníka Jiřího Jeslínka, který na podzim v Kladně hostoval. Podle webových stránek klubu by rozhodnutí o jejich angažování mělo padnout na začátku tohoto týdne.

Článek

Pravděpodobněji zatím vypadá příchod dvacetiletého Kroba. "Se Spartou jsme prakticky domluveni, měl by se k našemu týmu na začátku týdne připojit. A věřím, že se dohodneme i na pokračování hostování Jeslínka," uvedl ředitel klubu Eduard Novák.

Kladno by útočníka potřebovalo, v posledních třech přípravných duelech s týmy z nižších soutěží vstřelilo jediný gól. Jeslínek zaznamenal na podzim pět branek.

Trenéra Jaroslava Šilhavého čeká v nejbližší době zužování kádru. V současné době má k dispozici čtyři brankáře a 22 hráčů do pole. "Počítáme s tím, že v kádru pro jarní sezonu budeme mít dvacet hráčů a tři brankáře. K nějakým korekcím proto ještě dojde, ale musíme pochopitelně počkat, zda ještě někteří hráči na poslední chvíli nepřijdou," řekl kladenský kouč.

Středočeši pro jaro zatím získali záložníka Brunclíka, útočníka Kroupu a stopera či záložníka Hochmeistra. Vedle Kroba je domluvené i hostování slávistického záložníka Jablonského, o dalších hráčích se má definitivně rozhodnout v tomto týdnu.

Reklama

Související témata: