Hlavní obsah

Vlajkonoši Sparty na jaře do svého sektoru jen se speciální permanentkou

PRAHA

Zpřísněné podmínky budou čekat sparťanské vlajkonoše při domácích utkáních v AXA Aréně v jarní části Gambrinus ligy. V průběhu zimní přestávky došlo na Spartě k několika změnám, které se týkají hlavně návštěvního řádu pro fanoušky a obchodních podmínek.

Článek

Vedení letenského týmu již během podzimu avizovalo zpřísnění podmínek pro vstup fanoušků ultras na stadión a nastavení nové image klubu pod heslem Sparta fandí slušně. „Vážíme si fanoušků, kteří dělají dobrou atmosféru. S těmi problémovými se neztotožňujeme,“ řekl začátkem listopadu na tiskové konferenci prezident Sparty Jozef Chovanec.

Sparťanské stránky uvádějí, že se nastalé změny budou týkat hlavně letenských vlajkonošů, kteří budou mít do svého sektoru povolený vstup pouze s platnou permanentní vstupenkou. Ta bude odlišná od ostatních sektorů a bude vydána jen osobám starším patnácti let.

"Fanoušci, kteří manipulovali s pyrotechnikou byli ve věku dvanáct až čtrnáct let," vysvětlil již dříve záměr ochránit nezletilé příznivce před negativním vlivem okolí viceprezident klubu a předseda představenstva Sparty Daniel Křetínský.

Reklama

Související témata: