Hlavní obsah

Fotbalisté Brna remizovali v ligové generálce se Sencem

SENEC

Fotbalisté Brna uhráli v nedělní ligové generálce pouze bezbrankovou remízu v Senci s tamním vedoucím týmem třetí nejvyšší soutěže. Brňané sice měli po celé utkání hru pod kontrolou, ve druhém poločase vystupňovali svou převahu, střelecky ale vyšli naprázdno.

Článek

"Jsem spokojený s bojovným přístupem našeho týmu, měli jsme i hodně brankových šancí. V koncovce se nám ale nedařilo. Ještě musíme ve zbývajícím čase před ligou zapracovat na útočném pojetí," uvedl po utkání trenér Brňanů Petr Uličný.

Stínem zápasu bylo zranění stopera Dvorníka, který osm minut před koncem odstoupil se zlomeným nosem a Brňané dohrávali zápas v deseti. V sestavě chyběl z hráčů základního kádru Polách kvůli nataženým vazům.

V brněnském týmu vynikal častými úniky rychlý Besta, jeho akce ale nezakončili přesně Kuncl ani Střeštík. Domácí fotbalisté trefili v 15. minutě břevno Lejsalovy branky. Po změně stran se dostali do šancí brněnští stopeři, hlavičkám Dvorníka i Trousila ale chyběla přesnost.

Senec - FC Brno 0:0.
Sestava Brna: Lejsal - Kuncl, Dvorník, Trousil, Siegl - Kalouda (63. Wagner), Švejnoha (46. Mareček), Pavlík (77. Večeřa), Lira (46. Kubáň) - Střeštík, Besta.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články