Hlavní obsah

Olomoučtí fotbalisté Pulkert a Hrdlovič míří na jaro do Vítkovic

OLOMOUC

Druholigoví fotbalisté Vítkovic pravděpodobně získají pro jarní záchranářské boje Martina Pulkerta a Tomáše Hrdloviče z Olomouce. Oba třiadvacetiletí hráči by měli do ostravského klubu odejít na půlroční hostování.

Článek

Obránce Hrdlovič ani ofenzivní záložník Pulkert se v zimě nevešli kouči Martinu Pulpitovi do ligového kádru a dva dny před uzávěrkou přestupního termínu mají namířeno do Vítkovic. "Mělo by to tak být. Kluby jsou v podstatě dohodnuty, ve Vítkovicích se musí domluvit ještě hráči. Oba ale mají profesionální smlouvy, musí se to tedy dořešit do páteční půlnoci," řekl ve středu ČTK sportovní manažer Sigmy Augustin Chromý.

Pulkert by se pro Vítkovice mohl stát výraznou posilou. Útočníkovi, který v nejvyšší soutěži nasbíral 29 startů a dva góly, se nyní v Olomouci zřejmě stala osudnou skutečnost, že více než polovinu ledna procestoval po zkouškách. Zájem o něj měla Nitra, ze Slovenska se pak Pulkert po třech dnech vydal do Roeselare, v němž však i přes zájem belgické strany jeho působení ztroskotalo na rozdílných představách obou klubů.

Reklama

Související témata: