Hlavní obsah

Kladno - Ml.Boleslav 0:1Boleslav po vyrovnaném zápase veze tři body z Kladna

MinutaMin. Tým Hráč Akce
8. Rajnoch 0 : 1

KLADNO

Fotbalisté Kladna výsledkově nezvládli svůj domácí duel 18.kola Gambrinus ligy proti Mladé Boleslavi. Kapitán hostí Jan Rajnoch rozhodl o jediném gólu hostí již v osmé minutě utkání, když se v pokutovém území efektně trefil střelou přes hlavu. Domácí se v průběhu celého utkání aktivně snažili o vyrovnání, do konce zápasu se jim to ovšem nepodařilo.

Článek

V osmé minutě parádní střelou přes hlavu otevřel skóre mladoboleslavský kapitán Jan Rajnoch. Vzápětí byl blízko k navýšení skóre Ivo Táborský, ve skluzu ovšem nedokázal zakončit přesně.

Blízko k vyrovnání byl ve 20. minutě domácí Kroupa, jeho hlavička po centru z pravé strany ale na branku nesměřovala a hostující obrana dokázala míč odvrátit do bezpečí. Po dvaceti minutách hry to byl znovu kladenský útočník Kroupa, který o sobě dal vědět. Při první akci mu byl odpískán útočný faul. O chvíli později už ovšem střelou z hranice pokutového území nechal vyniknout hostujícího brankáře Pižanowského, který jeho střelu k pravé tyči bravurně vytáhl.

Před koncem prvního poločasu byl blízko vyrovnání Beneš, jehož hlavička minula jen o pár centimetrů pravou tyč Pižanowského branky. Domácí se do konce první půle snažili zvrátit nepříznivý výsledek, byli aktivní, napadali, snažili se o koncovku, ke kýženému gólu to ovšem nevedlo.

Po deseti minutách ve druhém poločase musel být v pohotovosti kladenský brankář Pavlík, jehož pozornost vyzkoušel střelou z levé strany pronikající Kalina. V 65. minutě zahrával standardní situaci domácí záložník Szabo, po jehož pokusu si kladenští vytvořili závar před hostující brankou, ke vstřelení gólu se ale v hloučku těl nikdo nedostal.

V 78. minutě se ocitl v pozici volající po vyrovnání znovu domácí stoper Beneš, který po standardní situaci hlavičkou jen těsně minul pravou tyč mladoboleslavské branky.

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 0:1 (0:1)
Branky: 8. Rajnoch. ŽK: Krob - Kopic, Rolko, Kalina. Rozhodčí: Mikel, Pelikán, Dobrovolný. Diváci: 2215.
SK Kladno: Pavlík - Bartoš, Killar, Hochmeister (16. Beneš), Gross - Cigánek (61. Kousal), Szabo, Jablonský, Krob - Zoubele (78. Vršajevič), Kroupa.
FK Mladá Boleslav: Pižanowski - Ševinský, Rolko, Kopic, Kalina - Kysela, Hodúr, Rajnoch, Poláček (80. Sedláček) - Táborský (46. Mendy), Řezníček (70. Holub).

Reklama

Související témata: