Hlavní obsah

Fotbal on-line: 20. kolo Gambrinus ligy

elt, ko, VK, KK,jdaSport.czPrávo

Hned dva šlágry nabídne 20. kolo Gambrinus ligy. V neděli ve 20:15 se na Bazalech utká domácí Baník s pražskou Slavií. Druhým tahákem bude pondělní dohrávka Sparty proti Teplicím a letenští se pokusí zapomenout na nevydařený zápas v Olomouci. Tepličtí se naopak budou chtít vrátit do boje o ligový primát.

Článek

Baník Slavii neporazil už deset let. Tehdy měl v sestavě Bolfa, s nímž trenér Večeřa počítá do obrany i v neděli večer. „Jen s pokorou, velkou bojovností a zodpovědností každého hráče můžeme uspět. Čeká nás velice těžký boj, ale my se na něj těšíme,“ řekl René Bolf.

Na marodce jsou Metelka s Křižanem, vracejí se Čoupek a Tchuř. V sestavě domácích nejsou vyloučeny změny. „Že se vítězná sestava nemění? Někdy ano,“ usmál se trenér Karel Večeřa a odmítl jakékoli řeči na téma složení baníkovské jedenáctky. „Zápas se Slavií může hodně napovědět. Pokud ho zvládneme herně i výsledkově, patříme do špičky, pokud ne, tak tam zatím nepatříme,“ prohlásil kouč. Ženy a dívky mají v neděli vstup na Bazaly zdarma.

„Byl bych rád, kdyby série našich úspěchů proti Baníku pokračovala. Ostrava teď hraje v pohodě, cítí šanci a určitě nás tam nečeká nic jednoduchého. Na Bazalech bude jako vždy jedinečná divácká kulisa, která by mohla nahrávat dobrému fotbalu. Baníku se v posledních zápasech dařilo, my se budeme snažit ho přibrzdit,“ řekl před utkáním trenér Slavie Karel Jarolím, kterému chybějí Suchý, Švento, Janda, Šmicer a Šenkeřík. Otazník visí nad Krajčíkem, který měl virózu, naopak k dispozici bude Hubáček.

Zápasy 20. kola Gambrinus ligy:
Sobota 8. března:
15:00Slovan Liberec - Viktoria Žižkov 2:2on-line
17:00Tescoma Zlín - Viktoria Plzeň 3:1on-line
Neděle 9. března:
15:001. FC Brno - Sigma Olomoucon-line
17:00SIAD Most - Mladá Boleslavon-line
17:00Dynamo České Budějovice - SK Kladnoon-line
17:00Bohemians 1905 - FK Jablonec 97on-line
20:15Baník Ostrava - Slavia Prahaon-line
Pondělí 10. března:
17:15Sparta Praha - FK Tepliceon-line

Reklama