Hlavní obsah

Kaloudův přestup do CSKA Moskva je stále otevřený

BRNO

Fotbalový vicemistr světa do 20 let Luboš Kalouda možná v nejbližších dnech přece jen opustí Brno. O talentovaného hráče se stále zajímá CSKA Moskva, a protože v Rusku skončí přestupní termín až 12. března, není vyloučeno, že Kalouda zamíří do ruské ligy.

Článek

Ruský deník Sport-Express v pondělí napsal, že oba kluby jsou už dohodnuty na podmínkách přestupu i na finanční částce. Kalouda údajně v neděli odcestoval do Mnichova, kde by se v pondělí měl podrobit zdravotním testům, a pokud projde, hned odletí do Moskvy.

To však majoritní vlastník brněnského klubu Roman Pros popřel. "Ta informace je pro mě novinkou, která ale není pravdivá. Luboš nikam neodletěl, je v Brně stejně jako já," řekl v pondělí Pros.

Nevyloučil nicméně, že by Kalouda skutečně mohl do CSKA přestoupit. "Moskevskému klubu jsme oznámili cenu, za niž jsme ochotni Kaloudu uvolnit, a nyní čekáme na odpověď. Spíše si myslím, že je to zpráva z oblastí spekulací, to samé jako to, že Luboš jde do Juventusu či Newcastlu United," uvedl Pros.

Moravský klub chtěl za Kaloudu od Juventusu 130 miliónů korun a z této částky nehodlá slevit. Již dříve Pros potvrdil, že od CSKA Moskva za hráče požaduje 140 miliónů korun.

Reklama

Související témata: