Hlavní obsah

Hráči Mladé Boleslavi jako omluvu nabízí vstupenky a zájezdy

MLADÁ BOLESLAV

Fotbalisté Mladé Boleslavi, kteří prohráli 1:2 po nedůstojném výkonu nedělní ligový zápas v Mostě, se omluvili svým fanouškům na klubovém webu. Vedení jim udělilo pokuty ve výši 35 procent měsíční mzdy. Aby si fanoušky udobřili, přímé účastníky mosteckého trapasu zvou zdarma na pondělní duel se Spartou. Všem fandům hráči prý také zaplatí zájezdy k následným utkáním na hřišti Bohemians 1905 a v Liberci.

Článek

"Mužstvo bylo potrestáno srážkou ve výši 35 procent z březnové výplaty," informoval v úterý obchodní ředitel klubu Petr Svěcený. Se Středočechy se po dvou výhrách vydala do Mostu řada namlsaných fanoušků.

"Přijeli stejně jako předtím na Kladno ve slušném počtu, neustále fandili a bubnovali, a to i ve chvílích, kdy jsme se třeba deset minut nedostali za půlku. Vůbec se jim ale nedivím, že to v 85. minutě zabalili - já to totiž zabalil taky," dodal Svěcený. Klubové vedení označilo výkon v Mostě za "nedůstojný".

I proto vedle omluvy od fotbalistů a trenérů směřuje k divákům také konkrétní "náhrada". "Každý fanoušek, který byl na zápase v Mostě, dostane zdarma vstupenku na domácí utkání se Spartou. Zároveň zveme zcela všechny fanoušky zdarma na dva výjezdy ven - na Bohemians a do Liberce. Hráči jim uhradí cestu i lístky," uvedl funkcionář.

Reklama

Související témata: