Hlavní obsah

Trenér Karel Večeřa se Baníku upsal až do roku 2010

OSTRAVA

Trenér Karel Večeřa může vést fotbalisty Baníku Ostrava i v příštích dvou letech. Slezský klub ve středu se svým koučem podruhé v krátké době prodloužil smlouvu a podle nového kontraktu je Večeřa k Ostravě vázán do 30. června 2010.

Článek

Baník si kouče ligového celku pojistil během posledních 42 dnů už podruhé. Koncem února na Večeřu uplatnil opci pro příští sezónu a ve středu spolupráci protáhl ještě o další rok. "Jsme spokojeni s jeho prací. Spolupráce je přesně v našich představách, náš klub má určitou filozofii, do které trenér perfektně zapadá," řekl novinářům generální manažer Baníku Verner Lička.

Dvaapadesátiletý kouč nad nabídkou v podstatě nepřemýšlel. "Rozhodování bylo jednoduché. Našel jsem tady perfektní lidi, úžasné fanoušky a je tady kvalitní materiál hráčů. Je to zase nová výzva a jsem rád, že můžu dále pracovat v Ostravě," uvedl Večeřa, který u týmu dokončuje svou druhou sezonu.

Vloni Baník dovedl k šestému místu, letos má se svými svěřenci našlápnuto k pohárovým příčkám a zatím se drží na třetí pozici.

S Večeřou prodloužili smlouvy o další dva roky i oba asistenti Karel Kula a Svatopluk Schäffer.

Reklama