Hlavní obsah

Šenkeřík: S Žižkovem jsme naši mizérii korunovali

PRAHA

Obrovské zklamání a frustrace fotbalistů Slavie na jedné a radost hráčů Žižkova na druhé straně. Tak by se daly v rychlosti popsat pocity hráčů po zápase 27. ligového kola na Strahově, ve kterém sešívaní podlehli Viktorce 0:3. „Po zápase v Teplicích jsme naši mizérii korunovali s Žižkovem,“ nebral si servítky útočník Slavie Zdeněk Šenkeřík.

Článek

Slávisté opět doplatili na chabou koncovku, když nedokázali skórovat ani ze značky pokutového kopu, tentokráte neuspěl kapitán Brabec. „Čekali jsme od zápasu více, bohužel jsme navázali na špatný výkon v Teplicích. Nedokážeme proměnit šance, které si vytvoříme,“ hledal důvody neúspěchu Brabec a pokračoval: „Chybí nám více agrese v posledních dvaceti metrech.“

Zdeněk Šenkeřík měl na svých kopačkách dva jasné góly, bohužel pro červenobílé neproměnil. Zvlášť jeho druhá šance volala po gólu, ale při svém sólu se utopil ve vlastních kličkách. „Špatně jsem to udělal. Chtěl jsem udělat ještě druhou kličku, ale asi jsem to měl řešit jednoduše,“ popsal okamžik ze 32. minuty. „Po zápase v Teplicích jsme naši mizérii korunovali s Žižkovem,“ poznamenal Šenkeřík.

Na neproměňování gólových příležitostí si posteskl i David Hubáček. „Po deseti minutách jsme mohli vést 2:0, zápas by se pak vyvíjel zcela odlišně,“ řekl obránce Slavie a pokračoval: „Po vyloučení jsme si v kabině řekli, že to zkusíme vybojovat, pokusit se o nemožné. To se nám bohužel nepovedlo, navíc jsme neproměnili penaltu, pak už to byla jen křeč.“

Spokojený střelec třetí branky Petr Švancara po utkání zářil jak sluníčko. „Když jsme dali druhý gól začal jsem věřit. Hodně nám pomohla i neproměněná penalta Slavie. Potom jsem už věděl, že utkání dovedeme do vítězného konce, což se nám podařilo,“ radoval se útočník žižkovského celku.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články