Hlavní obsah

Bílek po zkratu Řepky: Červenou trestáme vždycky

PRAHA

Dva tresty zřejmě čekají v následujících dnech Tomáše Řepku, který v první minutě nedělního zápasu s Brnem neudržel nervy na uzdě, udeřil míčem brněnského Aleše Bestu a uviděl červenou kartu. Jeden zřejmě dostane od disciplinární komise a druhý od trenéra Bílka.

Článek

„Do dneška nás zdobila disciplinovanost. Řepka nás oslabil v nejméně vhodnou chvíli, kdy potřebujeme bodovat. Hrajeme o titul a o pohár. Červené karty trestáme vždycky a tento případ nebude výjimkou. Zatím jsem s Řepkou nemluvil, ale rozhodně oslabil náš tým,“ říkal bezprostředně po utkání trenér Sparty Michal Bílek.

„Zápas nám nevyšel podle našich představ. Ovlivnilo ho hloupé vyloučení a pak jsme dostali ještě hloupý gól. I v deseti jsme chtěli utkání otočit. Ještě ale máme situaci ve svých rukách a Slavia zatím nevyhrála v Olomouci. Co se týká Řepky, vyříkáme si to v pondělí v kabině. Určitě nás oslabil a zřejmě bude chybět i v dalších utkáních. My se s tím ale musíme vyrovnat,“ říkal po utkání kapitán Sparty Tomáš Sivok.

Naštvaný byl i Michal Kadlec. „Byla to od Řepky klukovina... On si to jistě uvědomuje sám. Nikdy jsem nehrál zápas od první minuty o deseti. Přesto jsme mohli alespoň remízovat, kdyby Hainault uklidil míč do branky a nepřestřelil. Byl to zkrátka den blbec, ale musíme rychle zvednout hlavy a bojovat dál. Na titul pořád máme,“ zdůraznil.

Reklama

Související témata: