Hlavní obsah

O Edenu se rozhodne ve středu

O tom, zda Slavie odehraje zápas posledního ligového kola s Jabloncem v sobotu na novém stadiónu v Edenu, se rozhodne ve středu. Lídr ligy potřebuje k titulu bod a věří, že ho s Jabloncem získá.

Článek

„Slavia dala v pondělí oficiální žádost, aby mohla hrát v Edenu. Na úterní ligové shromáždění přinese všechny potřebné podklady, především povolení o dočasném užívání stavby, protože kolaudace ještě neproběhla. Ve středu dopoledne pak komise pro bezpečnost a stadióny areál zkontroluje a rozhodne. Pokud bude vše v pořádku není důvod v Edenu zápas nepovolit,“ řekl Právu šéf oddělení profesionálního fotbalu ČMFS Ivo Lubas.

„Samozřejmě chceme sehrát poslední zápas na svém stadiónu. Majitelé strahovských permanentek dostanou volné lístky do adekvátního prostoru v Edenu. Prodej vstupenek na zápas zahájíme i s rizikem, že to nevyjde, už v úterý. Jinak bychom to nestihli. Věřím, že nedostatky odstraníme a budeme hrát s Jabloncem doma,“ řekl Právu tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal s tím, že aktuální informace budou na klubovém webu.

Reklama

Související témata: