Hlavní obsah

Kapitán Bohemians Lukáš nepropadá panice

PRAHA

I když mají fotbalisté Bohemians 1905 před posledním kolem nůž na krku, kapitán týmu Pavel Lukáš věří, že se vše ještě může v dobré obrátit. Klokani však musí k záchraně bezpodmínečně vyhrát v Ostravě, což je vzhledem k současné formě Baníku pořádně těžký úkol. A ještě doufat, že Kladno nezvítězí v Teplicích. „Jedeme do Ostravy vyhrát,“ tvrdí odhodlaně Lukáš.

Článek

„Věřil jsem sice, že něco uděláme s Teplicemi, ale vyvrbilo se to takhle. Musíme se rvát do poslední minuty,“ burcuje kapitán Lukáš.

I když Baník hraje stále o třetí místo a má obrovskou motivaci, nevidí Lukáš šance svého týmu jako minimální. „Situace je taková, že musíme vyhrát, a můžu za všechny slíbit, že pro to uděláme maximum. Když to nakonec nevyjde, nedá se nic dělat, ale my si v tuhle chvíli takový scénář nepřipouštíme,“ míní defenzívní záložník Bohemians.

Jako kapitán prý žádnou speciální řeč k mužstvu nechystá. „Každý ví, o co Bohemce jde. Když budeme bojovat jako tým a necháme na hřišti duši, máme šanci na záchranu. Nenajde se jediný hráč, který by něco odfláknul. Proto nemá cenu dělat nějaké zvláštní proslovy. A když to bude třeba, může si k tomu říct každý, co chce,“ dodává Lukáš.

Reklama