Hlavní obsah

Vstupenky do Edenu na zápas Slavia - Jablonec jsou již v prodeji

PRAHA

Fotbalisty Slavie Praha čeká v sobotu od 15 hodin poslední letošní soutěžní zápas. V domácím prostředí, kterým by se měl stát nový stadión v Edenu, čeká sešívané Jablonec. Pražanům stačí k zisku ligového titulu uhrát alespoň jeden bod. O tom, zda se bude skutečně hrát ve Vršovicích rozhodne ve středu licenční komise ČMFS.

Článek

Vedení Slavie v úterý předalo licenční komisi ČMFS všechny potřebné materiály a nyní se bude jen čekat, jestli bude zápas v Edenu povolen. „Věříme, že pokud by komise shledala nějaké nedostatky, budeme je schopni ve spolupráci s provozovatelem stadiónu neprodleně odstranit,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal na webových stránkách klubu.

Mnozí se obávají problémů s diváky. Během exhibičního zápasu s Oxfordem však žádné problémy nenastaly. „Jsme přesvědčeni, že máme vyspělé publikum a podobná atmosféra bude panovat i na ligovém utkání. S našimi fanoušky v tomto směru již intenzivně komunikujeme,“ dodal Zlámal.

Fanoušci si od úterý od 15 hodin mohou zakoupit vstupenky na zápas Slavia - Jablonec přímo v předprodeji v Edenu. Již před třetí hodinou odpolední byla před předprodejem v Edenu stometrová fronta. "Předpokládám, že bude vyprodáno," řekl Sport.cz Jan Jakubec, ředitel E Side Property Ltd.

Škodni nebudou ani majitelé permanentních vstupenek. Ti si mohou vyzvednout vstupenku do odpovídajícího sektoru zdarma proti své permanentce. Ceny vstupenek se pohybují v rozmezí od 200 do 400 korun.

Reklama